Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Visie en missie

Deron bv streeft ernaar om op een maatschappelijk verantwoorde wijze marktleider te worden op het gebied van slaapsystemen, waarbij we voorbereid zijn op een vergrijzende markt.


Hoogst haalbare kwaliteit

Niets inspireert en motiveert ons meer dan te zorgen dat al onze dealers en hun klanten kunnen genieten van de hoogst haalbare kwaliteit op het gebied van zit- en slaapcomfort.

Bedrijfsvoering

Om aan bovenstaande invulling te kunnen geven, benadrukt de directie van Deron bv dat eisen ten aanzien van kwaliteit, zoals deze o.a. voortkomen uit de kwaliteitsnormen NEN-EN-ISO 9001, NEN-EN-ISO 13485 en wet- en regelgeving, een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van de totale bedrijfsvoering.

Milieunormeringen

Onze hoogwaardige matrassen worden geproduceerd volgens strenge Europese milieunormeringen. Door gebruik te maken van de laatste innovaties bij de ontwikkeling van onze schuimen, zijn we in staat minder grondstoffen te gebruiken. Dit heeft een positieve invloed op de uitstoot van CO2. Uiteraard zijn de matrassen FCKW- en hallogeenvrij.

Beleidsverklaring

Deron B.V. wil binnen Nederland op een maatschappelijk verantwoorde wijze de positie van marktleider continueren. Zij richt zich voornamelijk op zit- en slaapoplossingen en wil daarbij accuraat inspelen op de vergrijzende markt.

Om aan bovenstaande invulling te kunnen geven benadrukt de directie van deze B.V’s. dat eisen ten aanzien van de kwaliteit, zoals deze o.a. voortkomen uit de kwaliteitsnormen NEN-EN-ISO 9001 en NEN-EN-ISO 13485 en de Europese wet- en regelgeving, een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van de totale bedrijfsvoering.

Om een constante kwaliteit en veiligheid aan onze klanten te garanderen is het kwaliteitssysteem gericht binnen alle B.V.’s op een continue verbetering en instandhouding van de kwaliteit van onze processen en producten. De directie beschouwt het kwaliteitsbeleid als een essentieel onderdeel van het totale ondernemingsbeleid en draagt de primaire verantwoording voor de invoering, de beoordeling en de instandhouding.

De directie ziet erop toe dat alle werknemers actief meewerken bij de totstandkoming van dit effectief en essentieel kwaliteitsbeleid. Hij wordt hierbij ondersteund door de kwaliteitscoördinator. Samen met de directie waarborgt deze, dat de betrokkenheid van alle medewerkers bij de continue verbetering van kwaliteit en informatie veiligheid, een vanzelfsprekendheid wordt binnen de ondernemingen.

Namens de directie,

W.A. Grimberg

Directeur

Versie 3: 24 Januari 2019

Heeft u vragen?
Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0)481 45 13 44.
U kunt ook gebruikmaken van het vragenformulier.