Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Innovatie en ontwikkelingen

Deron is constant bezig met het inventariseren en signaleren van ontwikkelingen in de zorg. Hierdoor kunnen wij onze producten en diensten nog beter afstemmen op de ouderenzorg in de toekomst. Samen met onze leveranciers kijken wij kritisch naar onze producten om zo het productaanbod en de kwaliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen.


Langer thuisverblijf

In de hedendaagse maatschappij hebben ouderen behoefte aan producten en diensten die zijn afgestemd op een langer thuisverblijf, waarbij mantelzorg door eigen kinderen of familieleden centraal staat. 

ConnectFoamCare

Met de dochteronderneming ConnectFoamCare hebben we een nieuwe ontwikkeling voor de zorgmarkt. De markt vergrijst en meer mensen hebben behoefte aan zorg. De verpleging komt handen te kort en staat mede door de vele bezuinigingen onder constante druk, met name in de nacht. ConnectFoamCare komt met een superieure ontwikkeling. De Bossy. Een combinatie van twee topproducten: het gerenommeerde Bossy en de geïntegreerde sensoren op basis van lichttechniek. Met de innovatieve Bossy kijken een paar extra ogen mee. ConnectFoamCare verbindt via het matras de cliënt met de verzorger. In de Bossy matras zitten sensoren verwerkt die de aan- en afwezigheid en de lighouding van de cliënt meet. Deze informatie wordt via het platform doorgegeven aan de verzorger. You Connect, Watch, Follow and take care.

kijk voor meer informatie op: www.connectfoamcare.nl 

 

Limabeds

De beddenlijn van Limabeds bestaat uit hoogwaardige bedden die door hun specifieke kenmerken een breed draagvlak hebben. Alle bedden hebben een hoog-laagfunctie waarbij de stabilteit van het bed zelfs in de hoogste stand gewaarborgd blijft. In het bijzonder gelet op patientveiligheid en gebruikerscomfort van diverse funtiemogelijkheden. In combinatie met connectfoamcare zijn er nu mogelijkheden tot een slim bed. Waarbij de randdetectie en het wegen van de client tot een van de mogelijkheden behoren. 

kijk voor meer informatie op : www.limabeds.nl 

Heeft u vragen?
Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0)481 45 13 44.
U kunt ook gebruikmaken van het vragenformulier.