Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Geschiedenis


Hoe het begon..

Als ik terugkijk naar de afgelopen jaren dan verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik ben Deron gestart als eenmanszaak in 1996. Een jaar later kwam mijn vrouw Simone bij het bedrijf en veranderden we de vof in een bv. De naam Deron vindt zijn oorsprong in de namen van onze twee dochters, Denise en Sharon.

We zijn begonnen, hoe toepasselijk, met een bureau en een computer op de slaapkamer. Al vrij snel ontwikkelden we een manier om de klanten op een juiste manier te laten kennismaken met onze producten. Van huis uit heb ik het ondernemerschap meegekregen, mijn vader had een enorme handelsgeest. Tot op de dag van vandaag ben ik nog dankbaar dat hij mij die heeft meegegeven.

Wij zijn beiden erg kwalitatief ingesteld, positief en knetterharde werkers. Ons doel is nog steeds met veel plezier werken en zorgen voor een goede omzet. En dat kan alleen als je omringd wordt door gemotiveerde en vrolijke werknemers.

Ons bedrijf groeide zo zoetjes aan uit zijn jasje, we moesten verhuizen, en later verbouwen, en nog weer later een hal erbij. En nog steeds zie ik het eerste fundament, de basis waarop alles blijft draaien: het geloof en het vertrouwen in elkaar.

Wilfried Grimberg

Heeft u vragen?
Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0)481 45 13 44.
U kunt ook gebruikmaken van het vragenformulier.